Diensten

Diverse timmer- en onderhoudswerk in Leiderdorp en omgeving

Bij Timmer- en onderhoudsbedrijf Walraad uit Leiderdorp kunt u terecht voor uiteenlopende diensten. Wij doen alles op het gebied van timmerwerk of onderhoud in en om uw huis. Wat dacht u van de volgende klussen:

  • Het verbouwen van de keuken/badkamer of zolder,
  • Het tegelen van uw badkamer/keuken of toilet,
  • Het schilderen van muren, kozijnen of het plafond,
  • Het vervangen van hang en sluitwerk,

Verbouwen

Een van de diensten die we uitvoeren is het verbouwen van diverse ruimtes, dit kan soms een stressvolle onderneming zijn. Bij ons proberen we daarom zo goed mogelijk te luisteren naar uw wensen om ervoor te zorgen dat de verbouwing soepel verloopt. Van te voren maken we een een persoonlijke afspraak waarin u kunt vertellen hoe u het graag zou willen zien. Wij zullen u vervolgens adviseren over de verbouwing en u een passende offerte aanbieden. Wanneer u akkoord gaat maken we een gezamenlijke planning zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Onderhouden

Naast het verbouwen kunt u bij ons ook terecht voor het onderhouden van uw woning. Voor elke klus, of die nu klein is of groot, kunt u op onze jarenlange ervaring en kennis vertrouwen. Wij voeren verschillende onderhoudswerkzaamheden voor zowel binnen als buiten uw huis. Graag bespreken wij tijdens een afspraak de wensen en stellen wij een passende offerte op.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!    © Timmer- en Onderhoudsbedrijf Walraad 2022