Divers timmer- en onderhoudswerk in Leiderdorp en omgeving

Bel ons

Bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Walraad uit Leiderdorp kunt u terecht voor uiteenlopende diensten. Wij doen alles op het gebied van timmerwerk of onderhoud in en om uw huis. Denk hierbij aan het verbouwen van de keuken, het leggen van tegels in de badkamer of het schilderen van een groot aantal muren. Benieuwd naar wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Onze diensten

Bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Walraad bieden wij diverse diensten aan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen op, om, rondom en in uw huis. 

Binnenshuis voeren wij klussen uit als het verbouwen van keukens, badkamers en zolders. Wij schilderen kozijnen, muren en plafonds. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een schutting, het leggen van een vloer en het plaatsen van deuren en ramen. Tot slot behoort ook het plaatsen van een aanbouw, trap, dak of dakkapel tot onze mogelijkheden.

Verbouwen

Een van de klussen die we uitvoeren is het verbouwen van diverse ruimtes. Verbouwen kan een stressvolle onderneming zijn. Bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Walraad proberen we daarom zo goed mogelijk te luisteren naar uw wensen en te zorgen dat de verbouwing soepel verloopt. Van tevoren maken we een persoonlijke afspraak met u waarin u kunt vertellen hoe u het graag zou zien. Wij zullen u vervolgens over de verbouwing adviseren en en passende offerte aanbieden. Gaat u akkoord? Dan zorgen we voor een strakke planning zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Onderhouden

Naast het verbouwen van uw huis kunt u bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Walraad ook terecht voor het onderhouden van uw woning. Voor elke klus, of die nu klein of groot is, kunt u op onze jarenlange ervaring en kennis vertrouwen. Wij voeren verschillende onderhoudswerkzaamheden uit voor zowel binnen als buiten uw huis. Graag bespreken wij tijdens een afspraak de mogelijkheden en stellen wij een passende offerte voor u op.