Lees hier de blog van Timmer- en Onderhoudsbedrijf Walraad in Leiderdorp

 • keuken verbouwing
  24/07/2020
  6 tips voor uw keukenverbouwing

  Een keukenverbouwing is een flinke klus, maar kan een geweldig mooi resultaat geven dat weer jarenlang mee gaat. Waar moet u dan precies allemaal rekening mee houden? Voor het beste resultaat volgt u deze zes handige tips.

  Lees meer
 • 26/02/2020
  De timmerman, wat doet hij en waar?

  Er zijn vele soorten timmermannen. Zo zijn er timmermannen in de bouw, betontimmermannen, machinaal houtbewerkers of meubelmakers. We noemen ze allemaal timmerman. In deze blog leest u meer over dit brede, veelzijdige en oude beroep.

  Lees meer
 • 25/10/2019
  Uw huis onderhouden, waarom is het nodig en waar moet u op letten? Negen handige tips.

  Om uw huis in goede staat te houden, is het belangrijk het goed te onderhouden. Dat kan betekenen dat u bijvoorbeeld uw ramen beter laat isoleren, om de stookkosten laag te houden, of dat u eindelijk een dubbel glas laat plaatsen. Wat zijn de dingen waarop u moet letten als u onderhoud aan uw huis wilt laten uitvoeren? Hier zijn tien handige tips waarop u kunt letten.

  Lees meer
 • 25/10/2019
  Uw badkamer renoveren in zeven eenvoudige stappen

  Voor het perfecte thuisgevoel is een nieuwe badkamer, volledig toegespitst op uw wensen, een perfect idee. Maar waar begint u? Wat zijn de zaken waarop u moet letten als u uw badkamer wilt verbouwen of renoveren? In deze blog laten we u zien hoe u in zeven eenvoudige stappen uw nieuwe droombadkamer realiseert.

  Lees meer